Leuk dat je geïnteresseerd bent in ons! Hieronder zullen we onszelf even kort voorstellen. Al zou je het aan de hand van de foto’s niet direct zeggen maar, Ruud en Bas zijn broers. Sinds onze jeugd klussen we al samen aan auto’s. Aan de hand van onze eigen ervaringen in de autobranche hebben we besloten om APK-Direct als familiebedrijf op te zetten. Recentelijk hebben wij ons team uitgebreid met Bryan, een gewaardeerd collega, en een gespecialiseerd vakman met vele jaren ervaring.

Ir. Ruud Salama

Ruud (31) is al acht jaar ingenieur in de autotechniek en ervaren in het sleutelen en onderhouden van motoren -en personenauto’s. Recentelijk heeft hij gewerkt als vrachtenwagendiagnosticus en technisch specialist bij DAF. Hij is gespecialiseerd in auto -en elektrotechniek en beschikt over vele jaren passievolle sleutelervaring! Bovendien is hij gecertificeerd om aan airco installaties te werken en is hij bevoegd APK-keurmeester.

MSc. Bas Salama

Bas (34) is binnen APK-Direct verantwoordelijk voor de administratie en bedrijfsuitvoering. Hij staat klanten te woord en u kunt tevens altijd bij hem terecht met vragen of opmerkingen. Hij is er bovendien niet vies van zijn handen uit de mouwen te steken en is dus ook vaak te vinden in de werkplaats.

Technisch Specialist Bryan Rijks

Bryan (31) is werkzaam bij APK-Direct als eerste auto technicus en technisch specialist. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan bij de Volkswagen en Opel dealer en is onze specialist als het gaat om VW, Audi, Skoda en Seat. Met meer dan een decennia aan ervaring in de autotechniek is voor Bryan bijna geen reparatie te moeilijk! Tevens is Bryan een bevoegd APK-keurmeester.

© Copyright 2021