Kwaliteit en service

APK-direct ziet kwaliteit niet als een onderscheidend kenmerk maar als standaard. De juiste passie, kennis en een geschikt werkklimaat stellen ons in staat om professionele en kwalitatief goede werkzaamheden te verrichten. Hierdoor geven wij garantie op de door ons geleverde werkzaamheden.

De moderne werkplaats van APK-Direct beschikt over kwalitatief hoogwaardig gereedschap. Dit in combinatie met een netjes geordende werkplaats en een goede planning stelt APK-Direct in staat om jou professionele diensten aan te bieden tegen scherpe prijzen.

Transparantie en klantgericht

Bij APK-Direct worden alleen onderdelen vervangen of reparaties uitgevoerd op verzoek van de klant. We vinden het belangrijk dat de klant bewust is van de reden van de werkzaamheden. Bovendien zorgen we ervoor dat de klant beschikt over een accurate schatting van de kosten voor aanvang van de werkzaamheden.

Natuurlijk ben je na een reparatie van harte welkom om jouw oude onderdelen te komen bekijken. Indien je dan nog vragen hebt zullen we je graag te woord staan.

Onze partners

© Copyright 2021