Plan nu een afspraak, wij overleggen van te voren altijd wat er uitgevoerd gaat worden, en eventueel onvoorziene zaken worden altijd met u besproken.

Algemeen
Bij de airco installatie in jouw auto denk je waarschijnlijk aan de warme zomermaanden. Wat veel mensen niet weten is dat jouw airco in de winter ook helpt tegen beslagen ruiten. Dit komt omdat de airco installatie vocht onttrekt uit de lucht. Dit betekent voor jou, goed zicht en optimaal comfort.

Het is zelfs aan te raden om je airco ook in de wintermaanden af en toe aan te zetten. Dit is goed voor de smering van het aircosysteem en kan onnodige reparaties voorkomen. Hier vind je meer informatie over het aircosysteem en het onderhoud ervan.

Mogelijke problemen
De airco koelt niet meer goed, ruikt muf of doet het helemaal niet meer. Dit kan verschillende oorzaken hebben, varierend van een kapotte zekering tot een compressor die het heeft begeven. Als er te weinig koelmiddel in het systeem zit is dit slecht voor de compressor. Dit kan leiden tot onnodig dure reparaties. Wacht daarom niet te lang en komen even langs voor een inspectie

APK-Direct Airco service
Het is verstandig jouw airco installatie om het jaar eens te laten controleren door een expert. Doordat koelmiddel, vanwege de hoge druk, geleidelijk uit de installatie ontsnapt is de richtlijn om deze om het jaar te laten bijvullen. Problemen met uw aircoinstallatie? Kom dan vrijblijvend even bij ons langs!

Bij APK-Direct kun je tegen een scherpe prijs jouw auto door een professional laten onderhouden.

Bij onze grote airco service beurt voor maar €59,- voeren wij de volgende werkzaamheden uit:
• Lektest door middel van het vacumeren van het systeem
• Reinigen koudemiddel zodat ongewenste elementen uit de installatie verwijderd worden
• Toevoegen olie aircopomp
• Toevoegen lekdetectie kleurstof
• Bijvullen tot 300 gram koudemiddel

Aanbiedingen
Wil je optimaal profiteren en kosten besparen. Bekijk dan onze aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen ontvang je flinke korting en bespaar je ook nog eens veel tijd!

Plan je airco service beurt

© Copyright 2021