Plan nu een afspraak, wij overleggen van te voren altijd wat er uitgevoerd gaat worden, en eventueel onvoorziene zaken worden altijd met u besproken.

Algemeen
Afhankelijk van het autotype wordt jouw auto bij een kleine onderhoudsbeurt doorgaans gecontroleerd op 20 á 30 belangrijke inspectiepunten. Tijdig onderhoud zorgt er onder andere voor dat eventuele gebreken snel worden geconstateerd en zo erger kan worden voorkomen. Hier vindt u wat meer informatie over onderhoud aan auto's.

Regelmatig onderhoud van jouw auto zorgt ervoor dat deze veilig en betrouwbaar blijft. Bovendien blijft de waarde van jouw auto langer behouden en kom je niet zo snel voor hoge onverwachtse kosten te staan.

APK-Direct
Naast de reguliere inspectiepunten letten wij bij APK-Direct extra goed op onderdelen die belangrijk zijn voor jouw veiligheid, denk hierbij aan; remmen, banden, verlichting, ruitenwissers, rem en ruiten -vloeistoffen. Ook vervangen wij de oliefilter en verversen de motorolie.

Wij gebruiken uitsluitend olie die door de fabrikant is goedgekeurd en specifiek voor jouw auto is voorgeschreven. Hierdoor blijft de motorolie zuiver en is de smering van jouw motor optimaal!

Wij hebben bij APK-Direct een warm hart en goed oog voor het welzijn van je auto. Aan de hand van de onderhoudshistorie, de voorgeschreven fabrieksintervallen en onze expertise denken we graag met je mee over welke onderdelen en of filters van jouw auto aan vervanging toe zijn.

Bij APK-Direct kun je tegen een scherpe prijs jouw auto door een professional laten onderhouden.

Prijsindicatie

Onderhoudsbeurt Segment A

(o.a. Toyota Aygo, Citroen C1, Hyundai i10)

€ 145,-

Onderhoudsbeurt Segment C

(o.a. VW Golf, Audi A3, Peugeot 308)

€ 185,-

Onderhoudsbeurt Segment E

(o.a. Mercedes E-klasse, BMW 5-serie, Volvo S90)

€ 225,-

Onderhoudsbeurt Segment L

(o.a. Peugeot 3008, Nissan Qashqai, Kia Sportage)

€ 185,-

Aanbiedingen
Wil je optimaal profiteren en kosten besparen. Bekijk dan onze aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen ontvang je flinke korting en bespaar je ook nog eens veel tijd!

Wilt je exact weten welke werkzaamheden uitgevoerd worden bij een kleine onderhoudsbeurt?

Maak nu een afspraak voor je kleine beurt

© Copyright 2021