Plan nu een afspraak, wij overleggen van te voren altijd wat er uitgevoerd gaat worden, en eventueel onvoorziene zaken worden altijd met u besproken.

Algemeen
Afhankelijk van het autotype wordt jouw auto bij een grote onderhoudsbeurt gecontroleerd op wel 70 á 90 belangrijke inspectiepunten. Een grote onderhoudsbeurt is eigenlijk een complete controle van jouw auto. Naast de inspectiepunten en de te vervangen onderdelen van een kleine beurt wordt bij een grote onderhoudsbeurt nog veel meer gedaan. Zo wordt bij een grote onderhoudsbeurt bijvoorbeeld ook het complete stuursysteem en de ophanging van je auto gecontroleerd. Bovendien wordt ook de luchtfilter altijd vervangen. Hier vindt u wat meer informatie over onderhoud aan auto’s.

Regelmatig onderhoud van jouw auto zorgt ervoor dat deze veilig en betrouwbaar blijft. Bovendien blijft de waarde van jouw auto langer behouden en kom je minder snel voor hoge onverwachtse kosten te staan.

APK-Direct
Naast de reguliere inspectiepunten letten wij bij APK-Direct extra goed op onderdelen die belangrijk zijn voor jouw veiligheid, denk hierbij aan; remmen, banden, complete ophanging en stuursysteem, verlichting, ruitenwissers, rem en ruiten -vloeistoffen. Ook controleren we onder andere de werking van je motor (uitlezen), de staat van de riemen en de ontsteking.

Bij een grote onderhoudsbeurt vervangen we altijd de olie, oliefilter, interieurfilter en luchtfilter. Indien nodig kunnen we ook onder andere jouw brandstoffilter en bougies vervangen.

Wij gebruiken uitsluitend olie die door de fabrikant is goedgekeurd en specifiek voor jouw auto is voorgeschreven.

Wij hebben bij APK-Direct een warm hart en goed oog voor het welzijn van je auto. Aan de hand van de onderhoudshistorie, de voorgeschreven fabrieksintervallen en onze expertise denken we graag met je mee over welke onderdelen en of filters van jouw auto aan vervanging toe zijn.

Bij APK-Direct kun je tegen een scherpe prijs jouw auto door een professional laten onderhouden.

Prijsindicatie

Onderhoudsbeurt Segment A

(o.a. Toyota Aygo, Citroen C1, Hyundai i10)

€ 249,-

Onderhoudsbeurt Segment C

(o.a. VW Golf, Audi A3, Peugeot 308)

€ 309,-

Onderhoudsbeurt Segment E

(o.a. Mercedes E-klasse, BMW 5-serie, Volvo S90)

€ 375,-

Onderhoudsbeurt Segment L

(o.a. Peugeot 3008, Nissan Qashqai, Kia Sportage)

€ 309,-

Aanbiedingen
Wil je optimaal profiteren en kosten besparen. Bekijk dan onze aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen ontvang je flinke korting en bespaar je ook nog eens veel tijd!

Maak nu een afspraak voor je grote beurt

© Copyright 2021