Plan nu een afspraak, wij overleggen van te voren altijd wat er uitgevoerd gaat worden, en eventueel onvoorziene zaken worden altijd met u besproken.

Algemeen
De Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uitgevoerd om enerzijds de verkeersveiligheid te bevorderen en anderzijds ter bescherming van het milieu. Om te voorkomen dat de verkeersveiligheid in het geding komt worden onder andere de remmen, banden, verlichting, autogordels, carrosserie en stuurinrichting gecontroleerd. Daarnaast wordt gemeten of jouw auto niet teveel vervuilende uitlaatgassen uitstoot en voldoet aan de milieueisen.

Op deze site van de ANWB wordt meer uitleg gegeven over wat de APK precies inhoudt. Hier worden ook een aantal punten genoemd die je zelf kunt controleren ter voorbereiding op een APK. Bovendien kun je hier tips vinden van de RDW over controles die je zelf bij je voertuig kunt uitvoeren. Zo kun je vervelende situaties voorkomen.

APK-Direct
Voor veel mensen is de jaarlijkse APK nogal een geregel met afspraken maken, vervoer regelen en soms zelfs (voorkombare) onverhoopte kosten. Vaak is dit helemaal niet nodig. Geen zin in zo’n lang traject, kom dan nu naar APK-Direct! Bij APK-Direct kun je altijd snel terecht en wordt jouw auto gekeurd terwijl je een kopje koffie drinkt. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw auto weer klaar is om veilig en verantwoord de weg op te gaan. Makkelijker en voordeliger wordt een APK niet.

Is jouw auto helaas afgekeurd? Dan bekijken we samen met jou de mogelijkheden voor de resterende werkzaamheden en een herkeuring.

Tijdig keuren
Wist je al dat je twee maanden voordat de APK verloopt een nieuwe keuring kunt laten doen! De verloop datum van je APK wordt dan met een jaar verlengd ten opzichte van de oude afloopdatum. Dit voorkomt vervelende situaties waarbij je auto niet tijdig gekeurd is. En geeft je ook extra tijd indien er gebreken gerepareerd dienen te worden. Alleen maar voordelen dus!

Te laat gekeurd
Ben je te laat met het laten keuren van je auto? Dit kan vervelende gevolgen voor je hebben. Hier is meer informatie te vinden over de consequenties die dit met zich meebrengt.

Aanbiedingen
Wil je optimaal profiteren en kosten besparen. Bekijk dan onze aanbiedingen. Bij deze aanbiedingen ontvang je korting en bespaar je ook nog eens veel tijd!

  • Prijs: Een Apk-keuring voor een bezine auto kost €39,95
  • Prijs: Een Apk-keuring voor een diesel auto kost €49,95
  • Tijdsduur: Een Apk-keuring duurt ongeveer 45 minuten.

Maak gelijk je APK afspraak

© Copyright 2021